Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

USB STICK MODEM Dan Mac OS Lion

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • USB STICK MODEM Dan Mac OS Lion

    Hi Mac members,

    Mohon info apa Ada yang tahu USB STICK MODEM yg compatible dgn Mac Lion krn Speed up 9300 tdk bisa di detect sesudah install Lion.

    Thx

    All The Best

  • #2
    Originally posted by manjos98 View Post
    Hi Mac members,

    Mohon info apa Ada yang tahu USB STICK MODEM yg compatible dgn Mac Lion krn Speed up 9300 tdk bisa di detect sesudah install Lion.

    Thx

    All The Best
    kalo masih baru beli minta tuker aja om seperti saya, saya tuker dari 9300 ke 9500. yg bisa jalan di lion speed up 9500 ama 9800 sesuai pengalaman pribadi :001_smile:

    Comment


    • #3
      Sama Gan, apalagi belinya udah 6bulan... jd ngak tau ganti apa biar bisa conect ama Lion

      Comment


      • #4
        Originally posted by judaskiss View Post
        Sama Gan, apalagi belinya udah 6bulan... jd ngak tau ganti apa biar bisa conect ama Lion
        masih garansi kan? coba telp csnya minta dituker

        Comment


        • #5
          betull.... klo bisa minta tuker aja..
          ane sih pakenya Huawei.. sejauh ini noprob dgn lion
          MC700 with 8GB RAM and 10.7.1

          Comment


          • #6
            coba OS Lion nya diubah ke 32 bit, kedetect gak?
            U Can Do It If U Think U Can Do It

            Comment


            • #7
              Originally posted by coksillyz View Post
              coba OS Lion nya diubah ke 32 bit, kedetect gak?
              Cara mengubahnya gimana ya om?
              Saya pake modem SU-8100U dari telkomsel gak connect2 buat internetanya
              Hsdpa 3,6 mbps
              iphone 3g 16gb black SU |fw 3.1.2|MacBook Pro 2.4 GHz|Snow Leopard 10.6.4|

              Comment


              • #8
                Originally posted by Queenmadness View Post
                Cara mengubahnya gimana ya om?
                Saya pake modem SU-8100U dari telkomsel gak connect2 buat internetanya
                Hsdpa 3,6 mbps

                You can use either of these methods:

                Method 1: Startup key combination (for current startup only)

                If your Mac uses the 32-bit kernel by default, but supports the 64-bit kernel, you can start up using the 64-bit kernel by holding the 6 and 4 keys during startup.
                If your Mac uses the 64-bit kernel by default, you can start up with the 32-bit kernel by holding the 3 and 2 keys during startup.
                Your Mac will revert to the default kernel the next time you reboot it.


                Method 2: On-disk setting (persistent)

                To select the 64-bit kernel for the current startup disk, use the following command in Terminal:

                sudo systemsetup -setkernelbootarchitecture x86_64

                To select the 32-bit kernel for the current startup disk, use the following command in Terminal:

                sudo systemsetup -setkernelbootarchitecture i386

                Note: This setting is stored in the /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist file and will take effect every time you start up from this disk. If you start up from a different disk, the setting on that disk, or the hardware default, will take effect.

                Additional Information
                Keys held during startup (such as 3-2 or 6-4, method 1 above) will override the setting in com.apple.Boot.plist (method 2 above).

                Buat ngecek kondisi pada saat aktif :

                Apple() --> About this Mac --> More info --> Overview -->SystemReport

                System Software Overview:

                64-bit Kernel and Extensions:
                No if it is boot into 32-bit,
                Yes if it is booted 64-bit
                Last edited by enyong; 07-12-2011, 10:41.

                Comment


                • #9
                  cuba download driver dari http://pasamio.com/2011/07/22/gettin...mac-os-x-lion/ bro
                  gw pake huawei telkomselflash unlimited akhirnya bisa di lion..
                  Mantan I.K.E.T. Member
                  sigpic

                  Comment

                  Working...
                  X